IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Eleccions del Parlament Europeu del 9 de juny de 2024

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Eleccions del Parlament Europeu del 9 de juny de 2024

13/11/2023

Comunicació de l'Oficina del Cens Electoral sobre la formació del cens electoral de nacionals de països de la Unió Europea (UE) residents a Espanya

Comunicació de l'Oficina del Cens Electoral sobre la formació del cens electoral de nacionals de països de la Unió Europea (UE) residents a Espanya per a les eleccions al Parlament Europeu de 9 de juny de 2024. 

Les manifestacions de voluntat de vot a Espanya per a les eleccions al Parlament Europeu podran realitzar-se, fins al 30 de gener de 2024.

a) Per internet:

Si accedeixen al tràmit de la Seu Electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) mitjançant el sistema cl@ve.

b) A l'Ajuntament de residència:

Mitjançant l'emplenament de l'imprés de declaració formal, model CERE.DFA-5, disponible en ANADA_CELEC > Documentació, per a descàrrega per l'Ajuntament, que a més el propi interessat pot descarregar-se de la seu electrònica de l'INE en la següent adreça. L'acreditació d'identitat podrà fer-se, a més d'amb la targeta d'estranger on figura el NIE, amb el document d'identitat o passaport del seu país d'origen.

La manifestació de voluntat de votar a Espanya té caràcter permanent mentre l'interessat residisca a Espanya, excepte sol·licitud formal en un altre sentit. Perquè tinguen efecte en el cens electoral vigent de les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny de 2024, les altes en Padró i les declaracions formals hauran de realitzar-se com tard el dia 30 de gener de 2024.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.