IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Igualtat

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Igualtat

19/01/2024

Subvenció concedida a Massanassa de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València

L'Ajuntament aconsegueix una subvenció per un import total de 5.360,36 euros. 

L'Ajuntament de Massanassa va presentar dos projectes en la convocatòria de subvencions per a ajuntaments de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere que convoca l'àrea d'Igualtat de la Diputació de València.

La Diputació de València, mitjançant Anunci núm. 2023/13066 publicat en el BOP núm. 196 de data 10/10/2023, va concedir a l'ajuntament de Massanassa la quantitat de 5.360,36 € per al conjunt dels projectes presentats.

Des de l'Ajuntament de Massanassa, gràcies a aquesta subvenció i a fons propis, vam posar en marxa dues iniciatives: la campanya de sensibilització i prevenció de la violència sexual en les festes municipals "VENTS D'IGUALTAT" i un projecte de formació en sensibilització i prevenció de la violència de gènere "MIRAR ENDINS", que incloïa dues sessions de la representació teatral "SABATES CONTADES" per al foment del bon tracte en les relacions dirigit a l'alumnat d'infantil i primària i 2 sessions de tallers amb instal·lació interactiva "DE PORTS ENDINS" dirigides al de secundària dels centres educatius del municipi, a més d'una altra sessió adaptada i oberta d'aquests tallers per a tota la ciutadania de Massanassa, en general.

Amb la campanya durant les festes municipals, la ciutadania de Massanassa va poder accedir a informació amb la qual disposar d'eines per a actuar davant qualsevol mena de violència contra les dones mitjançant un díptic informatiu i sota el lema "Vents d'igualtat contra les violències masclistes" que estava imprès al costat del telèfon #016, servei d'informació i assessorament jurídic en matèria de violència de gènere, en tota la cartelleria i en els obsequis (ventalls i lanyards per a mòbil) que es van repartir en els punts violeta de sensibilització que es van instal·lar en actes que van comptar amb molta participació.

L'Ajuntament de Massanassa forma part de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere des de 2019.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.