IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Reforça Massanassa. Ajudes a la innovació comercial

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Reforça Massanassa. Ajudes a la innovació comercial

12/03/2024

L'obertura del termini de presentació de sol·licituds tindrà lloc l'1 de juny de 2024

L'Ajuntament de Massanassa ha fet públiques les ajudes a la innovació comercial, que obriran el termini de presentació de sol·licituds l'1 de juny de 2024. 

Estes ajudes es convoquen per segona vegada a Massanassa i pretenen fer costat a aquells establiments que realitzen actuacions enfocades a la millora i innovació en els locals.

Les ajudes cobriran fins a un 50% i oscil·laran entre els 1.000 i 3.000 euros depenent de la línia per la qual s'opte, que es definixen en:

  • Línia RENOVA: Per al condicionament i reformes dels punts de venda, redundant en millores com l'eficiència energètica o accessibilitat. Fins a 3.000 euros.
  • Línia INVERSIÓ: Per a adquisició de mobiliari o altres materials destinats a la sala de venda. Fins a 1.500 euros.
  • Línia TECNOLOGIA: Actuacions que signifiquen l'aplicació de solucions tecnològiques relacionades amb el negoci. Fins a 1.000 euros.

 

En una aposta per l'economia local, l'Ajuntament de Massanassa ha contemplat que les quantitats seran ampliables en 500 euros quan el proveïdor del servici o producte que es pretén subvencionar tinga el seu domicili fiscal i de facturació a Massanassa.

La convocatòria completa juntament amb els exemples d'actuacions que seran subvencionables es poden trobar en el següent enllaç

També es podran dirigir els dubtes referents a la convocatòria a Reforça Massanassa a través del correu electrònic: aedl@massanassa.es

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.