IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Benestar Social. Estratègia de promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Benestar Social. Estratègia de promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut

18/06/2024

Presentació pública de l'adhesió de Massanassa

Dilluns passat 17 de juny es va dur a terme la presentació pública a la ciutadania de l'adhesió del municipi de Massanassa a l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut del Ministeri de Sanitat, que va ser aprovada en sessió plenària del 27 de juliol de 2023.

L'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en l'SNS proposa el desenvolupament progressiu d'intervencions dirigides a guanyar salut i a previndre les malalties, les lesions i la discapacitat. És una iniciativa que es desenvolupa en el marc del pla d'implementació de l'Estratègia per a l'Abordatge de la Cronicitat en el Sistema Nacional de Salut.

La visió de la Estratègia és promoure una societat en la qual les persones, famílies i comunitats puguen aconseguir el seu màxim potencial de desenvolupament, salut, benestar i autonomia, i en la qual treballar per la salut s'assumisca com una tasca de tota la població.

Dins del marc d'acció de l'Estratègia, al maig es va constituir la Mesa Intersectorial de Salut amb participació de professionals tècnics municipals de diferents àrees, representants polítics/as i personal sanitari del Centre de Salut de Massanassa, i s'ha iniciat el procés de localització del mapa de recursos comunitaris per a visibilitzar-los i fer-los accessibles a la ciutadania, contribuint així, a la promoció de la salut a Massanassa amb accés lliure a la informació des de l'aplicació LOCALITZA salut del Ministeri de Sanitat.

Amb estes accions, que se sumen a les complementàries que es venen implementant com a integrants de Xarxa Salut i de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, Massanassa continua avançant en el projecte d'aconseguir un municipi cada dia més saludable incrementant la qualitat de vida de ciutadania.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.