IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. L’Ajuntament de Massanassa rep les subvencions de participació i transparència de la convocatòria conjunta GVA-DIVAL

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

L’Ajuntament de Massanassa rep les subvencions de participació i transparència de la convocatòria conjunta GVA-DIVAL

06/08/2024

Concessió de 16.000 euros al Programa de Sensibilització Associativa Comercial i Impuls Digital i a diverses accions de l'àmbit cultural

L'Ajuntament de Massanassa ha rebut una subvenció de 16.000 euros de la convocatòria conjunta GVA-DIVAL de subvencions destinades a municipis amb població inferior a 20.000 habitants i entitats locals menor de la província de València per al foment de la participació ciutadana, la transparència i el bon govern. 

Esta subvenció ha permés portar a terme els projectes de participació i transparència de l'ajuntament en 2024.

Pel que fa a participació ciutadana, s'ha executat el Programa de Sensibilització Associativa Comercial i Impuls Digital, que ha comptat amb l'Escola de Comerç Digital i una sèrie de tutories individualitzades en aquells establiments que han sol·licitat participar.

D'altra banda, el Programa de Transparència pública en l'àmbit cultural ha posat en marxa una sèrie d'accions per tal de fer aplegar l'oferta cultural de Massanassa a tota la població. Entre estes, es troba l'Agenda Cultural i d'altres publicacions en format físic que han recollit l'oferta que es posa a l'abast de la població.

L'ajuntament pretén continuar aquesta línia de treball, ja que es tracta del tercer any consecutiu en el qual la convocatòria dona suport a projectes de bon govern de Massanassa.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.