IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A
  1. Portada >
  2. Notícies & Actualitat >
  3. Balanç de Planeta Massanassa 2024

NOTÍCIES & ACTUALITAT

tornar

Balanç de Planeta Massanassa 2024

17/07/2024

Subvenció de la Diputació de València per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social

L'Ajuntament de Massanassa, a través del Centre d'Informació Juvenil i l'Espai Jove, va desenvolupar amb èxit el projecte Planeta Massanassa, dirigit a conscienciar la joventut sobre la importància del medi ambient per a la seua qualitat de vida. 

Este projecte es va adreçar a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO de l'Institut de Secundària Públic i del Centre Concertat San José i San Andrés, així com de l'assignatura d'Economia i Emprenedoria de l'IES de Massanassa.

Entre les activitats destacades es troben rutes per l'entorn local, tallers ambientals i voluntariat. Amb la participació directa de 200 jóvens i l'impacte indirecte sobre 2.500 persones, Planeta Massanassa ha fomentat la conservació mediambiental en la localitat.

El present projecte ha sigut finançat mitjançant la convocatòria de subvencions destinades a municipis de fins a 50.000 habitants i entitats locals menors de la província de València per al foment, la promoció i divulgació de la responsabilitat social 2024, amb un import de 5.000 euros.

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.