IDIOMAcastellanovalencià
ESTÀS A:
  1. Portada >
  2. Tràmits i gestions >
  3. Perfil del Contractant

Tràmits i gestions

tornar

Perfil del Contractant

En el Perfil del Contractant de l'Ajuntament de Massanassa podrà trobar la informació necessària per contractar amb este Ajuntament.

El Perfil del Contractant és directament útil per a les empreses que desitgen formar part d'un procediment de contractació, però també té un caràcter informatiu per al ciutadà, perquè d'aquesta manera els veïns puguen conéixer quins contractes concerta l'Ajuntament amb empreses privades.

  • Des de juliol de 2015, l'Ajuntament publica les seves licitacions en la Plataforma Contractació del Sector Públic del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.

    Per accedir a les licitacions escriurem la paraula "massanassa" en la casella Nom O. Contractació del Formulari de Cerca i premerem sobre el botó Buscar.
  • Anteriors al 22 de juny de 2015, pot consultar els expedients en la Plataforma Perfil de Contractant de la Generalitat Valenciana.


L'Ajuntament de Massanassa recomana als licitadors la inscripció en el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de l'Estat (ROLECE). La seua inscripció és requisit obligatori per a participar en procediments oberts simplificats i simplificats abreujats, sobre la base de l'Article 159.4 a) de la LCSP:
 

"Tots els licitadors que es presenten a licitacions realitzades a través d'aquest procediment simplificat hauran d'estar inscrits en el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic"

Això vol dir que les empreses que vulguen licitar amb l'Administració Pública hauran d'estar donades d'alta en el ROLECE.

Per a la inscripció en el ROLECE, hauran de seguir el tràmit establit en:

© 2018. Ajuntament de Massanassa. Pç. Escoles Velles, 1. 46470 Massanassa.